HVIDSTEN EIENDOM : Hvidsten i Skandinavia
OM OSS
HVIDSTEN I SKANDINAVIA

Hvidsten Eiendom AS ble grunnlagt av den velkjente norske eiendomsutvikleren, Arne Hvidsten, i 1991. Over de siste 20 årene har firmaet aktivt kjøpt og utviklet eiendommer i Oslo og Stockholm til vidtspennende konsepter som boliger, hoteller, restauranter, butikkmiljøer og kontorer. Hvidsten har vært en aktiv deltaker i byfornyelse og restaurering av eldre deler av Oslo, men har i tillegg opplevd enorm suksess med innovative konsepter og merkevarebygging rettet mot et ungt publikum i den norske hovedstaden.

Den strategiske visjonen basert på å tilpasse historiske eiendommer til moderne krav har gitt uttelling, etterhvert som områder ansett for å være foreldet, har blitt forvandlet til aktive og levende lokalsamfunn med tilstedeværelse av både bedrifter og private eiere. Dette har gitt Hvidsten Eiendom et rykte som forløper i markedet og drevet andre til å følge.

Misjon

Vårt mål som eiendomsutvikler er å skape omgivelser som gir rom for livskvalitet og inspirasjon. Samtidig ønsker vi å sette et positivt preg på de miljøer hvor vi har vår tilstedeværelse. Vi anerkjenner kvalitet og søker å skape det for våre kunder.

 

Copyright©2011 Hvidsten Eiendom. All Rights Reserved.